چه حوزه ای از برنامه نویسی را انتخاب کنیم؟

1 475

یکی از مهمترین مهارت هایی که در دنیای ماشینی و دیجیتال امروزه لازمه یادگیری هر شخصی می باشد، برنامه نویسی  و اشراف به انواع زبانهای برنامه نویسی آینده دار می باشد، که بکگراند پنهان هر نرم افزار، وب‌سایت و اپلیکیشن‌های دیجیتالی است که ما روزمره از آنها استفاده می‌کنیم. البته زبان‌های برنامه نویسی زیادی در بازار موجود است که در طراحی و ساخت وب سایت، انواع اپلیکیشن و … استفاده می‌شوند. درعصر حاضر استفاده از این فناوری های دیجیتال در هر صنعتی جای خود را پیدا کرده و تقریبا به عنوان یکی از ارکان اصلی آن به شمار می آیند.

همه این زبان‌ها بسته به نوع مصرفی که دارند، محبوب هستند و مورد توجه بسیاری از برنامه نویسان قرار گرفته اند. اما سوال اینجاست که کدام زبان برنامه نویسی برای بک مبتدی و کسی که می‌خواهد تازه وارد حیطه برنامه نویسی شود، بهتر و آینده دارتر است؟

زمانی که صحبت از یادگیری برنامه نویسی می شود، برای بسیاری از افراد سوالاتی گوناگونی پیش خواهد آمد. اگر شما هم جزو این افراد هستید، قطعا سوالاتی همچون پر درآمدترین زبان برنامه نویسی چیست؟ آموزش کدنویسی برای چه پلتفرمی بهتر است؟ کدام زبان آینده بهتری دارد؟ و… ذهنتان را درگیر کرده است. اما نگران نباشید! زیرا همانطور که می دانید این موضوع دغدغه بسیاری از افراد فعال در حوزه نرم افزار مخصوصا کسانی است که قصد ورود به این حوزه را دارند.

کدام محدوده بهتر است؟

یکی از حساس ترین و دشوارترین انتخاب ها برای برنامه نویسان، انتخاب حوزه تخصصی است. زیرا هیچ توسعه دهنده ای به محدود شدن آن هم فقط در یک حوزه خاص علاقه ندارد. آن ها دوست دارند بتوانند بطور همزمان به طراحی اپلیکیشن های موبایل، وب و حتی نرم افزارهای تحت دسکتاپ بپردازند! درصورتیکه برای کسانی که قصد دارند برای اولین بار کدنویسی را یاد بگیرند، این تصور کمی بلند پروازانه و دور ذهن است.

باید دانست که هر کدام از این حوزه ها شامل پیش نیازها و مسیرهای متفاوت آموزشی هستند. بنابراین بهترین راه برای آموزش برنامه نویسی انتخاب فقط یکی ازحوزه ها به عنوان حوزه تخصصیتان است. چنانچه به توسعه دهنده ای با تجربه تبدیل شدید، می توانید یادگیری حوزه های دیگررا نیز امتحان کنید. زیرا تجربه کافی کسب کرده اید و ذهنتان برای یادگیری سایر دوره ها آماده تر خواهد بود.

برنامه نویسی های رایج تر در ایران

  • برنامه نویسی وب
  • برنامه نویسی دسکتاپ
  • برنامه نویسی ماشین
  • برنامه نویسی اندروید
  • برنامه نویسی ios

که البته ما یادگیری جاوا و یادگیری جاوا اسکریپت را پیشنهاد می دهیم.

مهارت های کدنویسی مناسب برای دیجیتال مارکتینگ

نرم افزارهای کدنویسی و بازاریابی بسیاری برای انواع پلتفرم های دیجیتال مارکتینگ وجود دارد که شما می توانید برای رقابت، از آنها استفاده نمایید و کاربرانی که با پیشرفت تکنولوژی خواسته هایشان افزایش می یابد را برآورده نمایید. درصورت تمایل برای آشنایی با انها، با برنامه چی همراه باشید.

چنانچه علاقه دارید به صورت حرفه ای در عرصه فناوری وب فعالیت کنید, در ابتدا باید انواع مختلف زبان های برنامه نویسی را بشناسید و در ادامه باید کار را به صورت تخصصی پیش بگیرید. مثلا مهارت هایی که برای توسعه برنامه کاربردی همراه نیاز است با ملزومات تولید بازی های رایانه ای متفاوت می باشد. یادگیری دیجیتال مارکتینگ

کمپانی گوگل، مالک سیستم عامل اندروید، زبان جاوا را به عنوان زبان رسمی برای ساخت اپلیکیشن های اندروید معرفی کرده است.بنابراین بهترین زبان برای شروع ساخت اپلیکیشن های اندرویدی، زبان جاوا می باشد. جاوا یک زبان شی گراست و برای یادگیری آن باید مفاهیم برنامه نویسی شی گرا را بیاموزید که بین تمام زبان های شی گرا مشترک می باشد. پس اگر آن را یاد بگیرید، قسمت مهمی از همه زبانهای شی گرا را نیز آموخته اید.

درمجموع اگر می خواهید برنامه نویسی موبایل (مخصوصا اندروید) را دنبال کنید، زبان جاوا بهترین گزینه برای شماست چراکه برنامه نویسی اندروید هم کاربرد و هم طرفداران بیشتری دارد زیرا بیشتر موبایل هایی که در ایران وجود دارند از سیستم عامل اندروید استفاده می کنند. شما می توانید دوره آموزش کدنویسی به زبان جاوا را در برنامه چی مشاهده کنید.

 

این مطلب صرفا جنبه تبلیغاتی داشته و پلی مگ هیچ مسئولیتی را در رابطه با آن نمی‌پذیرد.

1 دیدگاه
  1. Mohsen می گوید

    ممنون نكته خوبی داشت !

یک پاسخ بگذارید

ایمیل شما منتشر نمی شود